Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Vindt u het belangrijk dat uw kind af en toe lekker buiten is of is uw kind, net als wij, een natuurliefhebber? Laat ons dan voor uw kind een feestje organiseren in de natuur! Een verjaardagspartijtje of gewoon een leuk uitje, het kan allemaal! Laat uw kind op een leuke, speelse manier de wondere wereld van de Nederlandse natuur ontdekken. Kom met Boswachter & Co op pad!

Wij nemen uw kind en zijn/haar vriendjes mee op een leuke en leerzame reis door de natuur. U kunt natuurlijk ook zelf met een idee komen of we kunnen samen brainstormen over wat voor feestje goed bij uw kind past!

Hieronder een paar voorbeelden van feestjes die wij organiseren.

Speurtocht in de Amsterdamse Waterleiding Duinen
Als boswachter heb je al je zintuigen te allen tijden nodig! Tijdens een spannende  zoektocht sturen wij de kinderen op “scavenger hunt”. Ze krijgen een boodschappenlijstje mee met dingen die ze in het gebied moeten opsporen. Voor ieder gevonden item op het lijstje krijgen ze punten. Wie is de beste speurneus?!

Slootje vissen
Bij slootje vissen laten we de kinderen écht slootwater onderzoeken. Ze ontdekken hoeveel leven er wel niet in de sloot zit. Ze leren net als echte boswachters de dieren en planten in de sloot te determineren. Het zal jullie verbazen wat voor leven er in de slotenbrouwerij aanwezig is!

Uiteraard is het mogelijk om naar speciale wensen te kijken of ideeën uit te wisselen over de invulling van het partijtje.

Praktische informatie 

  • Maximale groepsgrootte: 15 kinderen
  • Leeftijd: de drie bovengenoemde feestjes zijn bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.
  • Per vijf kinderen één volwassen begeleider meebrengen.
  • Kosten: €15,- per kind, de begeleiders mogen gratis mee!
  • Graag horen wij van te voren of er bijzonderheden zijn waar we rekening mee moeten houden.
  • Heeft u meer dan 15 kinderen of vallen ze buiten de leeftijdscategorie, stuur ons dan even een mailtje. Er is veel mogelijk in overleg.